Termékajánló

DOLGOZZ OTTHON!

DOLGOZNI SZERETNÉL?

*

Legyél a kollegám!

*

 

Otthonában dolgozva juthat kiemelkedően magas jövedelemhez!

*

Gondolom sokan vannak úgy, hogy nincsenek megelégedve jelenlegi anyagi helyzetükkel. Be vannak skatulyázva egy napi 8-10 órás munkahelyre, idejüket, energiájukat, tudásukat adják egy bizonytalan vállalkozáshoz, amelynek és egyben az Ön sorsa sem biztos.


 

Szeretne másként élni? Szeretne több szabadidőt és több bevételt? Ha igen, akkor Ön most jó helyen jár és érdemes továbbolvasnia ezt a tájékoztatót!

*

  TOVÁBB>>>>

 *

INGYEN WEBÁRUHÁZAD lehet 2 perc alatt!

*

 

HÍREK:

 

Termék részletekElektro Vitamin - Béta-Karotin + Lutein (60db) GYÓGYÁSZATI TÁPSZER

Elektro Vitamin - Béta-Karotin + Lutein (60db)

-34%
Termék ára
2 732 Ft + ÁFA (3 470 Ft)
Akció: 1 811 Ft + ÁFA (2 300 Ft)
Kezdete: 2014.05.05   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
unas_947813
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

Az Elektro Vitamin termékcsalád összetevőinek köszönhetően garantálják az anyagok leggyorsabb és leghatékonyabb felszívódását.

A termék tulajdonságai

 

Az Elektro Vitamin termékcsalád összetevőinek köszönhetően garantálják az anyagok leggyorsabb és leghatékonyabb felszívódását.

Elektro Vitamin - Béta-Karotin + Lutein:

Különleges táplálkozási igény kielégítésére szolgáló speciális gyógyászati célra szánt tápszer.

A készítmény fogyasztása javasolt az időskori szembetegség (makula degeneráció), illetve az erős napsugárzás oxidatív szemkárosító hatása esetén.

Az ember ősidők óta fogyaszt különböző a szervezet számára szükséges hatóanyagokat (vitaminokat, ásványi sók, flavonoidok, enzimek, stb.) anélkül, hogy ezt tudatossá tenné. Sokszor csak azért, mert finom. Évezredek során a természetes élelmiszereket fogyasztva a vegyes étrend általában kielégítette testünk ilyen jellegű igényeit. Azonban ha a táplálkozás egyoldalúvá vált, hamar hiánybetegségek léptek fel (skorbut, angolkór stb.) Mindemellett az életkor meghosszabbodása is sajátos időskori betegségek megjelenését idézte elő.

A népgyógyászati tapasztalatok, majd később a laboratóriumi kísérletek és humán megfigyelési programok eredményeként kiderül, hogy néhány anyag együttes jelenléte szervezetünkben, egymást segítő szinergista hatást érnek el. Ezeket a párosokat még ásványi anyagokkal TM84-el dúsítottuk, így a bevitt anyagok hatását többszörösére gyorsítottuk.

Az ásványi sók a szervezetbe jutva oldott állapotba kerülnek, elektrolitokká válnak és kiváló vezetőképességük révén a kémiai folyamatok sebességét többszörösére emelik. Úgynevezett izotóniás vegyületet alkotnak, amelyek az emberi testet alkotó sejtek és a sejtközötti állomány számára tápanyagfelvétel szempontjából egyaránt a legoptimálisabb.

Ne feledjük!
A létfontosságú testnedveink megfelelő egyensúlyának és áramlásának fenntartásáért, az idegrendszer ingereinek továbbításáért, az izmok és a keringési rendszer egészséges működéséért az elektrolitok a felelősek.

Béta-karotin:
A béta-karotin elősegítheti a szem és a bőr védelmét, egészségének megőrzését. A flavonoidok a szabad gyökök káros hatása ellen védik a szervezetet.

Lutein:
- Napi 6 mg lutein elfogyasztása az egészséges életmód keretein belül, hozzájárul a szem egészségének megőrzéséhez.
- A lutein segíti a szem egészségének fenntartását.
- A retina és a szemlencse egyik összetevő anyaga.
- Természetes antioxidáns a szem számára.
- Segíti a szem védelmét a fény káros hatásaival szemben.

Kiszerelés:
- 60 db.

 

 

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek