Új jelszó kérése

Termékajánló

DOLGOZZ OTTHON!

DOLGOZNI SZERETNÉL?

*

Legyél a kollegám!

*

 

Otthonában dolgozva juthat kiemelkedően magas jövedelemhez!

*

Gondolom sokan vannak úgy, hogy nincsenek megelégedve jelenlegi anyagi helyzetükkel. Be vannak skatulyázva egy napi 8-10 órás munkahelyre, idejüket, energiájukat, tudásukat adják egy bizonytalan vállalkozáshoz, amelynek és egyben az Ön sorsa sem biztos.


 

Szeretne másként élni? Szeretne több szabadidőt és több bevételt? Ha igen, akkor Ön most jó helyen jár és érdemes továbbolvasnia ezt a tájékoztatót!

*

  TOVÁBB>>>>

 *

INGYEN WEBÁRUHÁZAD lehet 2 perc alatt!

*

 

HÍREK:

 

Termék részletekFlavin7 ital ÚJ! Hidrogénes generáció! 100ml

Flavin7 ital ÚJ! Hidrogénes generáció! 100ml

Fő kategória >Flavin7 ital ÚJ! Hidrogénes generáció!
-32%
Termék ára
3 040 Ft + ÁFA (3 800 Ft)
Akció: 2 080 Ft + ÁFA (2 600 Ft)2600
Kezdete: 2015.09.11   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
unas_960687
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

Flavin7 hidrogénes ital! A gyümölcskoncentrátum jelentős mértékben tartalmaz bioflavonoidokat és erős redukciós képessége révén ORP -400 mV értékkel bír. Mik azok a Flavonoidok?

A termék tulajdonságai

Flavin7 hidrogénes ital! A gyümölcskoncentrátum jelentős mértékben tartalmaz bioflavonoidokat és erős redukciós képessége révén ORP -400 mV értékkel bír. Mik azok a Flavonoidok?

A flavonoidok elnevezés egy vegyületcsoportot jelöl, melynek tagjai hasonló kémiai alapvázzal rendelkeznek és főként gyümölcsök, illetve zöldségek héjában, magjában találhatóak meg.

A flavonoidokat a növények saját védelmük érdekében termelik.


A flavonoidok élettani hatásáról fontos tudni, hogy főként az emésztő- és keringési rendszerben hatnak, és bélrendszerben szívódnak fel. Semlegesíti a szabadgyököket, azaz antioxidáns hatásúak, csökkentik az érelmeszesedést (arteriosclerosis) veszélyét.

 

Gátolják a trombózisképződést, fokozzák az érfalak rugalmasságát. Kormoszóma elváltozást (mutagenezis) és a rosszindulatú daganatok kialakulásnak folyamatát (karciogenézis) befolyásoló hatásuk van.


Csökkentik a LDL ("rossz" koleszterin) és vérzsír (serum tridlycerid) szintet. Májvédő és fényvédő hatással rendelkeznek.

 

Gyulladáscsökkentők, a cukorbetegség (diabetes mellitus) hosszú távú szövődményeinek kialakulását előzik meg, továbbá antivirális, antibakteriális hatással rendelkeznek.


Mióta ismerjük a Flavonoidokat?

1936-ban Szent-Györgyi Albert és Rusznyák István elsőként mutatták ki, hogy a citrusfélékből származó két flavonoid (rutin, naringenin) csökkenti a kapillárisok törékenységét és permeabilitását (áteresztőképességét), ezért először a rutint P-vitaminnak nevezték el.

Azóta a tudomány több ezer hasonló vegyületet izolált.


Mire jók a Flavonoidok?

 

A flavonoidok a szervezet antioxidáns kapacitását növelik, amely képes csökkenteni a szabadgyökök sejteket romboló hatását.

 

Támogatják a védekező rendszer optimális működését.


A vörösszőlő segítheti az érrendszer optimális működését, javíthatja a keringést. Antioxidáns tulajdonsága révén, segíthet megvédeni a sejteket a szabadgyökök romboló hatásától.


A legkisebb antioxidáns a HIDROGÉN:


Miért is jó a Hidrogén?


Erősíti-e a Hidrogén a Flavonoidok hatását?

 

*

Hidrogénes terméktapasztalat:


Az oxigénnel lassan elégünk, mégis szükséges. A Hidrogén új tiszta energia, amely lassítja az öregedést!


A magas hidrogén tartalom, a redukáló hatást fokozza.

A szabadgyökök megkötésének ez a legújabb és legeredményesebb természetes módszere.

A redukáló folyamatok a szervezetben, az életműködések által kiváltott oxidatív stressz miatt kialakult károsodások gátlására is alkalmasak.


Amikor a Hidrogén egy szabadgyökkel találkozik az élő szervezetben, képes annak semlegesítésére. Ezáltal a szabadgyök azonnal elveszíti sejtkárosító hatását.


A kutatások eredményeként sikerült nagy mennyiségű aktív Hidrogént oldani a sűrű molekulaszeparált gyümölcskoncentrátumba, így a Hidrogén jól tárolható és a szervezetbe jutva a legkisebb méretű antioxidánsként hatékonyan tudja kifejteni szabadgyök megkötő hatását.

 

Erős redukciós képessége van, amely mérhető:

ORP -400 mV.

 

Mit jelent, hogy antioxidáns hatás, és mik azok a szabadgyökök? Egy anyag antioxidáns tulajdonsága a szabadgyököket megkötő, semlegesítő képességét jelenti.

A szabadgyökök rendkívül instabil és "agresszív" molekulák, amelyek oxidálni próbálják a sejteket.

Ha túlzott mértékben vannak jelen a szervezetünkben, létfontosságú biológiai molekulákat -legrosszabb esetben a DNS-t- károsíthatnak. Ezt nevezzük oxidatív stressznek.


ORP érték: Az ORP érték egy oldat oxidációs és redukciós képességét jelző szám. Minél alacsonyabb az ORP érték, annál redukálóbb az oldat.

A legerősebb oxidáló anyagok között az oxigén mellett többek között a savas eső és a klórozott víz is szerepel.

ORP szintek:

ORP szint
Mit is jelent a Flavin7 termékek -400mV száma?

 

A Hidrogén egyedi hatékonysága az antioxidánsok között:

A hidrogénnel dúsított különlegesen magas antioxidáns hatású folyadék forradalmi újdonság az étrend-kiegészítők palettáján.

A benne lévő flavonoidok szabadgyök befogadó hatása és a Hidrogén egyedülálló antioxidáns ereje együtt fejti ki hatását az Ön egészségének védelmében!


Szervezetünkre gyakorolt jótékony hatása:

- Fogyasztása segíti a sejtek regenerálódását, optimalizálja működésüket.

- Lassítja az öregedés folyamatát és erősíti szervezetünk ellenálló képességét a káros külső hatásokkal szemben.

- Növeli az állóképességet, javítja a memóriát. - Kiválóan alkalmas a gyakori stresszhelyzetek által okozott állapotok csökkentésére.

- A tapasztalatok alapján állítható, hogy fogyasztásával csökken a koleszterin és a triglicerid szint, amelyek a szív- és érrendszeri katasztrófák rizikófaktorai. A tiszta érrendszeren keresztül lehetővé válik a méreganyagok kiürülése, a méregtelenítő szervek hatékony működése.

- Megelőzhető, megszüntethető a vérkeringés elégtelen működéséből adódó egészségkárosodás, normalizálódik a sejtek oxigén- és tápanyag ellátása.

- Fogyasztói tapasztalatok bizonyítják, hogy előnyös a cukorbetegségben szenvedők számára is.


Összetevők: Vörös szőlőlé szeparátum, feketeszeder lé szeparátum, feketecseresznye lé szeparátum, feketeribizli lé szeparátum, bodza termés velője, szilvalé szeparátum, kökény termés velője.


Tápanyagok az ajánlott napi bevitelben:

5 ml 10 ml 20 ml
Össz polifenol 110 mg 220 mg 440 mg
Ebből: flavonoid 85 mg 170 mg 340 mg
Ebből: resveratrol 0, 085 mg 0,17 mg 0,34 mg
Alkohol 0,8% v/v 0,8% v/v 0,8% v/v

 

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Kiszerelés: - 100 ml, 200 ml, 16x100 ml, 16x200 ml, 32x200 ml.


 

Cikkszáma: 1885

Bónuszpont: 65

 

 

 

Hasonló termékek