Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Termékajánló

DOLGOZZ OTTHON!

DOLGOZNI SZERETNÉL?

*

Legyél a kollegám!

*

 

Otthonában dolgozva juthat kiemelkedően magas jövedelemhez!

*

Gondolom sokan vannak úgy, hogy nincsenek megelégedve jelenlegi anyagi helyzetükkel. Be vannak skatulyázva egy napi 8-10 órás munkahelyre, idejüket, energiájukat, tudásukat adják egy bizonytalan vállalkozáshoz, amelynek és egyben az Ön sorsa sem biztos.


 

Szeretne másként élni? Szeretne több szabadidőt és több bevételt? Ha igen, akkor Ön most jó helyen jár és érdemes továbbolvasnia ezt a tájékoztatót!

*

  TOVÁBB>>>>

 *

INGYEN WEBÁRUHÁZAD lehet 2 perc alatt!

*

 

HÍREK:

 

Hyaluron + collagen kapszula 100db

Fő kategória >Hyaluron + collagen kapszula 100db

Kollagént és hyaluronsavat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula polifenol tartalommal.


-23%
Hyaluron + collagen kapszula 100db

Kollagént és hyaluronsavat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula polifenol tartalommal.
Összetevők: Kollagén, Zselatin, Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány), Hyaluronsav (90%).

 
3 780 Ft + ÁFA (4 800 Ft)
Akció: 2 898 Ft + ÁFA (3 680 Ft)
Kezdete: 2014.05.05
A készlet erejéig!

 

Összetevők: Kollagén, Zselatin, Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány), Hyaluronsav (90%). Felhasználási javaslat: 3x1 kapszula/nap, igény és szükség szerint max. 3x2 kapszula/nap. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.

*

Természetgyógyász tapasztalatok, népi megfigyelések alapján az Internetről:

 
Kollagénnel fiatalosan, fájdalmak nélkül élhet. A kollagén az egyik legfontosabb építőanyaga a csontoknak, porcoknak, ínaknak, szalagoknak és a bőrnek. Mennyisége meghatározó szerepet tölt be az emberi szervezetben. Elősegíti a bőr üdeségének, rugalmasságának megőrzését, a haj és a körmök szépségét és az ízületek könnyű mozgékonyságát.

  Mi is a kollagén?  Nagy teherbírású, rostos fehérje Alkotóeleme kötőszöveteknek, csontoknak, porcoknak, ínaknak, szalagoknak, bőrnek A kollagén az izületi porc, a kötőszövet, a porckorong építőanyaga. A bőrben, csontban és kötőszövetben található rostos fehérje. Létfontosságú összetevő. Támasztja és rugalmassá, erőssé teszi a különféle szöveteket. 

 Kollagén hiány, a bajok forrása Öregedéssel csökken a kollagén termelés! Amikor testünkben a kollagén mennyisége csökken, egyre gyakrabban jelentkezik tünetként, fáradság, kimerültség, izületi fájdalmak. Ezek olyan jelek, amelyek az életkor növekedésével egyre gyakoribbá válnak. Szerkezeti tulajdonságain kívül, a kollagén a növekedés és szinte az összes testszövet megújulásának elsődleges serkentője. A legtöbb öregedéshez kapcsolódó betegség kialakulása, szoros összefüggésben áll a rendelkezésre álló kollagén mennyiségének csökkenésével, melynek hatása "fizikumunkon" is megmutatkozik. 

 Fibroblastok A fibroblastok nagy lapos sejtek, amik  a kollagént termelik.  Ezen furatokba csontvelői őssejtből származó osteoblastok gyűlnek, majd elkezdik az üreg kitöltését az általuk termelt kollagénnel, és ebbe építik be az ásványi anyagokat. Az életkor előrehaladtával a szervezet nem termel elegendő kollagént a porcok épségben tartásához. Ennek következményeként a csontvégeket borító porcok elvékonyodnak, kopnak, töredeznek. 

 A porc és izület egészsége Lassú elhasználódás, izületi- és porckopás, szájon át bevitt kollagén a porcokra serkentőleg hat Az életkor előrehaladtával a szervezet nem termel elegendő kollagént a porcok épségben tartásához. Ennek következményeként a csontvégeket borító porcok elvékonyodnak, kopnak, töredeznek. A porc a lassú elhasználódás miatt elveszti simulékonyságát, ami nehezíti az ízületek mozgékonyságát is. Így alakul ki a porckopás, az artrózis. Előrehaladott stádiumban lévő artrózisban az ízületi sejttörmelék az ízületet gyulladásba hozhatja, ezáltal a kopási folyamat még inkább felgyorsul. Az, hogy az életkor előrehaladtával a porcszövet anyagcseréje lelassul, a porcállomány megvékonyodik, és csökken a rugalmassága, természetes folyamat. Azonban ez a folyamat nem feltétlenül csak az idősebb korúaknál kezdődhet el. Oda kell figyelniük mindazoknak, akik intenzíven sportolnak, rendszeresen járnak aerobic- vagy fitneszórákra, vagy nehéz fizikai munkával terhelik túl az ízületeiket. Azonban az ízületi elfajulás megelőzhető, illetve késleltethető megfelelő életmóddal és odafigyeléssel, pl. testsúlycsökkentéssel, kíméletes testmozgással és gyógytornával. A publikált tanulmányok szerint a szájon át fogyasztott kollagén-hidrolizátumról kimutatták, hogy a bélen keresztül felszívódik és a porcokban felgyülemlik. Konkrétabban, a kollagén-hidrolizátum bevitele szignifikáns mértékben stimulálja a sejten kívüli mátrix makromolekulák szintézisét a chondrociták által. Magyarul: a chondrociták porcsejtek, amelyek a porcban a porcos mátrixot termelik és fenntartják. Ez egy kulcsfontosságú információ, mivel ha bármi képes az ízületekben a kollagén és porcok szintézisét serkenteni, az nagyon hasznos az artrózis ellen és pozitív az ízület egészség számára. Ez a tény még fontosabb a fizikailag aktívabb emberek esetében. Napi 10 gramm kollagén-hidrolizátumról klinikailag kimutatták, hogy hatásos dózis. 

 Sportolók fájdalmai megszűnhetnek Sportolóknál nehéz fizikai munka terheli az izületeket, kollagén mint fájdalom csillapító A sportolók az állandó fizikai aktivitásuk révén jelentősen nagyobb erőknek vannak kitéve, mint az inaktív embertársaik. Ezeket az erőket jó részben az ízületek nyelik el és emiatt idővel leépülés következhet be ezekben. Ennek tükrében bármilyen táplálkozási praktika, ami növeli az ízületek sokk-elnyelő képességét sérülés megelőző lehet és lehetővé teheti, hogy a nagy intenzitású edzés konzisztens módon folyhasson, amit mindenki örömmel fogadna és egyben a sikerek egyik alapvető pillére. Mivel a kollagén-hidrolizátumról kimutatták, hogy anabolikus (felépítő) hatású a porcszövetben, erős teoretikus alapja van annak, hogy a kollagén-hidrolizátum képes javítani az ízületi struktúrát, annak integritását, ami ízületi fájdalmak csökkenéséhez vezethet. Ennek nyomán kutatók a Penn State Egyetemről megvizsgálták a kollagén-hidrolizátum hatását a fizikai mozgáshoz kötődő ízületi fájdalmakra sportolóknál, akiknél nem volt kimutatott ízületi betegség, mégis fizikai aktivitáshoz kapcsolódó ízületi fájdalomtól szenvedtek. Egy 24 hetes, kétszeresen vak, randomizált, placebó kontrollált tanulmány során olyan paramétereket vizsgáltak vizuális analóg skála alkalmazásával mint az ízületi fájdalom, ízületi mobilitás és gyulladás. A résztvevő 147 atléta (72 férfi, 75 nő) közül 97 adatait tudták statisztikailag kiértékelni. Az alanyokat véletlenszerűen osztották be két csoportba. Az egyik csoport (n=73) 25 ml folyékony étrendkiegészítést kapott, ami 10 g kollagén-hidrolizátumot tartalmazott, míg a másik csoport (n=74) 25 ml hasonló, ám kollagén helyett xantán tartalmú placebo folyadékot kapott (a xantán gumi egy nagy molekulatömegű poliszacharid). A 97 résztvevő eredményeinek kiértékelése után hat paraméter mutatott statisztikailag szignifikáns változást, javulást a kollagén-hidrolizátum kiegészítés hatására a placebo csoport adataival összevetve: az ízületi fájdalom nyugalomban (orvos által felmért adat), ízületi fájdalom járás közben, ízületi fájdalom állás közben, ízületi fájdalom nyugalomban, ízületi fájdalom tárgyak szállítása közben, ízületi fájdalom emelés során. Azon csoportban, amely térdízületi fájdalomtól szenvedett (n=63), még jellegzetesebb volt ez a javulás a kollagén-hidrolizátumot fogyasztó és a placebo csoport között. Ezek az eredmények támogatják a kollagén-hidrolizátum használatát az ízületi egészség megőrzésére és potenciálisan a leépülés megakadályozására a nagy rizikójú sportolók csoportjában, ami lehetővé teheti a több mozgást és a nagyobb intenzitást az edzésben és életben egyaránt. A tanulmány azt is kimutatta, hogy a kollagén-hidrolizátum csökkenti az olyan paramétereket mint a fájdalom, aminek negatív hatása van a sport-teljesítményre.