Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Termékajánló

DOLGOZZ OTTHON!

DOLGOZNI SZERETNÉL?

*

Legyél a kollegám!

*

 

Otthonában dolgozva juthat kiemelkedően magas jövedelemhez!

*

Gondolom sokan vannak úgy, hogy nincsenek megelégedve jelenlegi anyagi helyzetükkel. Be vannak skatulyázva egy napi 8-10 órás munkahelyre, idejüket, energiájukat, tudásukat adják egy bizonytalan vállalkozáshoz, amelynek és egyben az Ön sorsa sem biztos.


 

Szeretne másként élni? Szeretne több szabadidőt és több bevételt? Ha igen, akkor Ön most jó helyen jár és érdemes továbbolvasnia ezt a tájékoztatót!

*

  TOVÁBB>>>>

 *

INGYEN WEBÁRUHÁZAD lehet 2 perc alatt!

*

 

HÍREK:

 

Hírek

2008.03.13
Ízzé – porrá!
Mint a sebtapasz, úgy fogja ízzé-porrá törött csontjainkat gyógyítani a saját őssejtünk. Na jó, ez némi túlzás, de brit kutatók azt remélik, hamarosan a törött csontokat és sérült porcokat is helyre hozhatják az őssejtekkel. A kutatók remélik, hogy az új technológiát, amely vérből és csontvelőből származó őssejteket használ fel, két éven belül pácienseken is tesztelhetik. A folyamat lényege, hogy kifejlesztenek egy bioaktív vázat, amely megvédi a testbe juttatott őssejteket és egyúttal arra készteti őket, hogy a csontba vagy porcba épüljenek be . A siker kulcsa abban áll, sikerül-e rávenni az őssejteket arra, hogy a mostoha körülmények között is beépüljenek. A lefolytatott kísérletek nagy része arra irányult, hogy megtalálják, mi módon késztethetők az őssejtek arra, hogy egy adott sejttípussá alakuljanak át a laboratóriumban. - A következő szakaszban innovatív utakat kell találnunk, hogy ugyanerre bátorítsuk az őssejteket az emberi testen belül is - magyarázta az egyik tudós. - Hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról, hogy a testben lévő sejtek nem rajonganak ezért. Jó hír, hogy az őssejtek kinyeréséhez komolyabb sebészeti beavatkozásra nincs szükség, hiszen a csontvelőből és vérből származó vérképző őssejtekből próbálnak csontképző sejteket tenyészteni. Ha működőképes lesz az új technológia és a váz nem lökődik ki, akár az eddig gyógyíthatatlan, tumor által okozott csonthiányokra is megoldást adhat. (Forrás: csakjohirek.hu)