Termékajánló

DOLGOZZ OTTHON!

DOLGOZNI SZERETNÉL?

*

Legyél a kollegám!

*

 

Otthonában dolgozva juthat kiemelkedően magas jövedelemhez!

*

Gondolom sokan vannak úgy, hogy nincsenek megelégedve jelenlegi anyagi helyzetükkel. Be vannak skatulyázva egy napi 8-10 órás munkahelyre, idejüket, energiájukat, tudásukat adják egy bizonytalan vállalkozáshoz, amelynek és egyben az Ön sorsa sem biztos.


 

Szeretne másként élni? Szeretne több szabadidőt és több bevételt? Ha igen, akkor Ön most jó helyen jár és érdemes továbbolvasnia ezt a tájékoztatót!

*

  TOVÁBB>>>>

 *

INGYEN WEBÁRUHÁZAD lehet 2 perc alatt!

*

 

HÍREK:

 

Termék részletekFlavin77 rost (240g)

Flavin77 rost (240g)

-20%
Termék ára
7 680 Ft + ÁFA (9 600 Ft)
Akció: 6 160 Ft + ÁFA (7 700 Ft)
Kezdete: 2012.01.01   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
unas_251963
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

A legmagasabb hatóanyagtartalmú:
300.000 mg/l, kiszerelése 240 g, 400g-os és 720g-os.
Fontos, hogy ez esetben a hatóanyagok felszívódása jelentősen nagyobb %-ban a rostokból a vékony, illetve leginkább a vastagbélen keresztül történik. Ez a körülmény azzal az előnnyel jár, hogy nő a vastagbél antioxidáns védelme.

A termék tulajdonságai

A legmagasabb hatóanyagtartalmú:
300.000 mg/l, kiszerelése 240 g, 400g-os és 720g-os.
Fontos, hogy ez esetben a hatóanyagok felszívódása jelentősen nagyobb %-ban a rostokból a vékony, illetve leginkább a vastagbélen keresztül történik. Ez a körülmény azzal az előnnyel jár, hogy nő a vastagbél antioxidáns védelme.

A legkülönfélébb növények, gyümölcsök és gyógynövények gazdag polifenol/flavonoid (antioxidáns hatású) hatóanyagai a szervezetünk számára a mindennapokban egyre fontosabbá válnak.

A Flavin7 fogyasztási tapasztalatai, valamint a flavonoidok eddig publikált orvosi-, klinikai daganatkutatási eredményei összegzése azt mutatják, hogy a szervezetünk számára jelentős védelmet biztosít a szervezetünket romboló anyagokkal szemben. A Flavin77 a vízben oldódó flavonoidok, antioxidánsok, valamint a zsírban elegyedő többszörösen telítetlen zsírok együttes hatását ötvözi.
Állaga lekvárszerű.

Javasolt fogyasztás:
- 10-20ml/naponta (1-2 evőkanál)
- polifenol/flavonoid tart: 130000 mg/l

A Flavin 77 összetevői:

Gyümölcsök:
- Alma, bodza, boróka, berkenye, citrom, csipke, egres, feketeáfonya, feketecseresznye, feketeribizli, feketeszeder, galagonya, grapefruit, kökény, málna, meggy, narancs, őszibarack, pirosribizli, sárgabarack, som, szilva, vörösáfonya, vörösszőlő.

Virágok és gyógyfüvek:
- Akácvirág, árnikavirág, bodzavirág, galagonyavirág, hibiscusvirág, homoki gyopár, kamillavirág, kankalinvirág, kökényvirág, körömvirág, kukorica bajusz, levendula, lóhere, mórmályva virág, narancsvirág, orvosi hárs virág, propolisz, rózsaszirom, sáfrányos szeklice, virágpor, vadgesztenye, apróbojtorján, aranyvessző, cickafark, citromfű, csarab, fecskefű, fehér fagyöngy, fehérüröm, fűzfakéreg, homoktövis, kutyabengekéreg, lucerna, máriatövis, meggyszár, orbáncfű, orvosi pemetefű, somkóró, szagosmüge, tejoltó galaj.

Gyökerek és levelek:
- Angelikagyökér, bojtorjángyökér, cékla, csicsóka, édesgyökér, fehérmályvagyökér, gisenggyökér, gyömbér, macskagyökér, rebarbaragyökér, borsmenta, csalán, gyermekláncfűlevél, komló, nyírfalevél, orvosi zsálya.

Egyedi VÉDETT recept szerint, FLAVIN7 fogyasztási tapasztalatai, a flavonoidok publikált kutatási eredményei alapján elkészített termék.
Kontrollált prooxidáns.

MikroEmulsio:
Emulziónak nevezzük azt a folyékony rendszert, ahol a két anyag oldhatatlan, vagy csak nagyon kis mértékben oldódik egymásban és az egyik anyag a másikban finoman diszpergált. A szükséges stabilitást emulgálószer segítségével lehet elérni, ami csökkenti a két fázis közötti felületi feszültséget. Az emulgálószerek nagy jelentőséggel bírnak a bőrgyógyászati készítmények előállításakor, ugyanis kielégítik a bőr fiziológiás igényét és egyforma felszívódást biztosítanak a vízben és olajban oldható anyagoknak.

Tárolás:
- 10-20°C között, felbontás után csak hűtőben, kérjük ne egyen, vagy igyon bele, külön edénybe, tartóba töltse ki az elfogyasztani kívánt mennyiséget.
Tartósítószert nem tartalmaz, ezért a szájban található emésztést segítő anyagoktól erjedés kezdődhet az üvegben.

Összetevők:
- Víz
- Méz
- Szőlő törköly őrlemény
- Cirok őrlemény
- Ribizli őrlemény
- Szeder őrlemény
- Szőlőmag őrlemény
- Fruktóz
- Ester C por
- Fekete ribizli törköly őrlemény
- Szőlő törköly őrlemény
- Szőlőmag egész
- Szőlőmag őrölt
- Flavin 77 elixír
- Fekete ribizlihéj liofilizált
- Szőlő törköly liofilizált
- Szilvahéj őrölt
- Boróka
- Koriander
- Zöld tea

Hasonló termékek
Flavin77
14 200 Ft + ÁFA (17 750 Ft)
Rezveratrol Forte kapszula
6 083 Ft + ÁFA (7 300 Ft)
Flavin77 Flavinárium 7x2 tasak
6 424 Ft + ÁFA (8 030 Ft)