Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Termékajánló

DOLGOZZ OTTHON!

DOLGOZNI SZERETNÉL?

*

Legyél a kollegám!

*

 

Otthonában dolgozva juthat kiemelkedően magas jövedelemhez!

*

Gondolom sokan vannak úgy, hogy nincsenek megelégedve jelenlegi anyagi helyzetükkel. Be vannak skatulyázva egy napi 8-10 órás munkahelyre, idejüket, energiájukat, tudásukat adják egy bizonytalan vállalkozáshoz, amelynek és egyben az Ön sorsa sem biztos.


 

Szeretne másként élni? Szeretne több szabadidőt és több bevételt? Ha igen, akkor Ön most jó helyen jár és érdemes továbbolvasnia ezt a tájékoztatót!

*

  TOVÁBB>>>>

 *

INGYEN WEBÁRUHÁZAD lehet 2 perc alatt!

*

 

HÍREK:

 

Termék részletekAmi Intenzyme kapszula 100db-os

Ami Intenzyme kapszula 100db-os

-22%
Termék ára
5 667 Ft + ÁFA (6 800 Ft)
Akció: 4 408 Ft + ÁFA (5 290 Ft)
Kezdete: 2012.01.01   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
unas_593181
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

A készítményben megtalálható növényi összetevők természetes úton képes az étrendi szénhidrtátok tökéletes lebontását tudjuk elérni.

Főbb hatásterületek:
- koleszterinszint csökkentés
- fogyás

 

A termék tulajdonságai
Összetevők: Gyermekláncfű (Taracacum officinale), glucoamylase, zselatin, Amylase, színezék (titán-dioxid).
 
Gyermekláncfű - a népi gyógyászat ezt a növényt évszázadok óta használja vércukorszint szabályozó hatása miatt, mely valószínüleg a magas inulin tartalmának köszönhető.
GlucoAmylase - a gyomor működését normalizálja.
Amylase - emésztő enzim, amely főleg a hasnyálmirigy váladékban és a nyálban található és a hosszú láncolatú szénhidrátokat kissebbekre bontja.
A készítmény olyan enzimek megfelelő arányú keveréke, amely segítségével az étrendi szénhidrtátok tökéletes lebontását tudjuk elérni, optimalizálni tudjuk a szénhidrátok feldolgozását.
Tartalmaz amilázt, glükoamilázt a keményítőt tartalmazó ételek megemésztése érdekében.
Ezen kívül az invertáz-tartalma a cukrok lebontásában játszik fontos szerepet.
*

Az amilázok a keményítőt három egymást követő lépésben glükózra bontják az alábbi közbeeső termékkel:
1. a keményítő az a-amiláz hatására dextrinné
2. a b-amiláz hatására maltózzá
3. maltáz hatására glükózzá bomlik le.

Az amiláz enzim az emberré válás kulcsszereplője lehetett a kutatók szerint.
A tanulmány szerzői szerint fontos szerepet játszott törzsfejlődésünkben az, hogy őseink képessé váltak a keményítő megemésztésére. Így értékes tápanyaghoz jutottak, amely fedezhette nagyobb agyuk megnövekedett energiaigényét.
Agyunk megkívánja az intenzív energiaellátást, amit az elfogyasztott ételekből az amiláz segítségével gyorsan és könnyen kinyert szőlőcukorral jelentősen javíthatunk.
A gabonaféléket, úgymint a búzát, az árpát, a kukoricát és a rizst számtalan formában fogyasztjuk, ám a bennük lévő táplálék-enzimekről keveset tudunk. A gabonafélék családján belül viszonylag sokat tudunk az árpa enzimjeiről, mert az a söripar egyik alapanyaga.
Az árpát a maláta-készítés során csíráztatják, amikor is az enzimjei - elsősorban az amiláz -, megszaporodnak. A csírázáskor fokozódik az enzimtevékenység.
Akár természetes, akár mesterséges csírázásról van szó, a megfelelő időpontban az amiláz a keményítőt cukorrá alakítja, amely akadálytalanul tud keringeni a növekvő növényben, és annak energiaforrásaként működik. Ugyanez a folyamat zajlik le, amikor keményítőben gazdag gabonákat vagy krumplit eszünk.
A keményítő molekulák nem tudnának elkeveredni a vérünkkel, és csak keringenének körbe-körbe, de az energiát szállító cukor eljut a testünk minden sejtjéhez.
A kombájn ugyan nagy terhet vesz le a gazdálkodók válláról, de a fehér liszthez amilázt és proteázt kell hozzáadni, hogy a kenyér mérete és állaga egységes legyen.
Mondanunk sem kell, hogy az embernek, aki megveszi a kenyeret, semmi haszna a hozzáadott enzimből, mert azok a sülés közben elpusztulnak, ezért célszerű ezeket a fontos enzimeket külső forrásból pótólni!
Az életenergia alapjainak megfelelő biztosítója!
A kenyérben és pékáruk alapját szolgáló lisztekben található enzimek a sütéskor megsemmisülnek, így azokat az Ami Intenzyme pótolni tudja!
Segítségével gyorsabban juthat szervezetünk energiához a felvett táplálékból!
A készítmény az étrendi szénhidrátok (pl.: kenyér, tésztafélék) optimális lebontását, energiává történő alakítását szolgálja.
A gyermekláncfű összetevői révén serkentheti a szénhidrátbontó enzimek termelődését, igy testünk kevésbé lesz hajlamos azokat zsírokként tárolni.
Energia: 14,6 kJ/3,34 kcal
Fehérje: 10 mg
Zsír: 2 mg
Szénhidrát: 18 mg
Rendszeres fogyasztása segít az egészség megőrzésében!
 
Felhasználási javaslat: Napi 3x1 kapszula, súlyosabb esetekben napi 3x2 kapszula.
Bő vízzel lenyelni!
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
 
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
 
Megjegyzés: A jelenleg hatályos jogszabályokat betartva, a termék hatásairól leírást nem közölhetnénk! A könnyebb tájékozódásért, a termékekben található összetevők és hatóanyagok alapján az interneten megtalálható leírások alapján gyűjtöttünk össze rövid tájékozatót!
Hasonló termékek
Slim Caffee 210gr.
783 Ft + ÁFA (940 Ft)
Wellness Cafee 210gr.
875 Ft + ÁFA (1 050 Ft)
Capusta kapszula 150db
2 983 Ft + ÁFA (3 580 Ft)