Új jelszó kérése

Termékajánló

DOLGOZZ OTTHON!

DOLGOZNI SZERETNÉL?

*

Legyél a kollegám!

*

 

Otthonában dolgozva juthat kiemelkedően magas jövedelemhez!

*

Gondolom sokan vannak úgy, hogy nincsenek megelégedve jelenlegi anyagi helyzetükkel. Be vannak skatulyázva egy napi 8-10 órás munkahelyre, idejüket, energiájukat, tudásukat adják egy bizonytalan vállalkozáshoz, amelynek és egyben az Ön sorsa sem biztos.


 

Szeretne másként élni? Szeretne több szabadidőt és több bevételt? Ha igen, akkor Ön most jó helyen jár és érdemes továbbolvasnia ezt a tájékoztatót!

*

  TOVÁBB>>>>

 *

INGYEN WEBÁRUHÁZAD lehet 2 perc alatt!

*

 

HÍREK:

 

Termék részletekFlavin7 ital ÚJ! Hidrogénes generáció! 100ml x16db

Flavin7 ital ÚJ! Hidrogénes generáció! 100ml x16db

Fő kategória >Flavin7 ital ÚJ! Hidrogénes generáció!
-8%
Termék ára
22 400 Ft + ÁFA (28 000 Ft)
Akció: 20 560 Ft + ÁFA (25 700 Ft)25700
Kezdete: 2015.09.11   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
unas_643403
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

Flavin7 hidrogénes ital! A gyümölcskoncentrátum jelentős mértékben tartalmaz bioflavonoidokat és erős redukciós képessége révén ORP -400 mV értékkel bír. Mik azok a Flavonoidok?

A termék tulajdonságai

Flavin7 hidrogénes ital! A gyümölcskoncentrátum jelentős mértékben tartalmaz bioflavonoidokat és erős redukciós képessége révén ORP -400 mV értékkel bír. Mik azok a Flavonoidok?

A    flavonoidok elnevezés egy vegyületcsoportot jelöl, melynek tagjai    hasonló kémiai alapvázzal rendelkeznek és főként gyümölcsök, illetve    zöldségek héjában, magjában találhatóak meg.

A flavonoidokat a növények    saját védelmük érdekében termelik.


A flavonoidok  élettani      hatásáról fontos  tudni, hogy főként az  emésztő-  és  keringési      rendszerben hatnak, és  bélrendszerben  szívódnak fel. Semlegesíti a   szabadgyököket, azaz antioxidáns  hatásúak, csökkentik az   érelmeszesedést (arteriosclerosis) veszélyét. 

 

Gátolják a    trombózisképződést, fokozzák az érfalak rugalmasságát.  Kormoszóma    elváltozást (mutagenezis) és a rosszindulatú daganatok  kialakulásnak   folyamatát (karciogenézis) befolyásoló hatásuk van.


Csökkentik    a LDL ("rossz" koleszterin) és vérzsír (serum tridlycerid) szintet.    Májvédő és fényvédő hatással rendelkeznek.

 

Gyulladáscsökkentők, a    cukorbetegség (diabetes mellitus) hosszú távú szövődményeinek     kialakulását előzik meg, továbbá antivirális, antibakteriális hatással     rendelkeznek.


Mióta ismerjük a Flavonoidokat?

1936-ban    Szent-Györgyi Albert és Rusznyák István elsőként mutatták ki, hogy a    citrusfélékből származó két flavonoid (rutin, naringenin) csökkenti a    kapillárisok törékenységét és permeabilitását (áteresztőképességét),    ezért először a rutint P-vitaminnak nevezték el.

Azóta a tudomány több    ezer hasonló vegyületet izolált.


Mire jók a Flavonoidok?

 

A    flavonoidok a szervezet antioxidáns kapacitását növelik, amely képes    csökkenteni a szabadgyökök sejteket romboló hatását.

 

Támogatják a    védekező rendszer optimális működését.


A vörösszőlő segítheti az    érrendszer optimális működését, javíthatja a keringést. Antioxidáns    tulajdonsága révén, segíthet megvédeni a sejteket a szabadgyökök romboló    hatásától.


A legkisebb antioxidáns a HIDROGÉN:


Miért is jó a Hidrogén?


Erősíti-e a Hidrogén a Flavonoidok hatását?

 

*

Hidrogénes terméktapasztalat:


Az oxigénnel lassan elégünk, mégis szükséges. A Hidrogén új tiszta energia, amely lassítja az öregedést!


A  magas hidrogén tartalom, a redukáló hatást fokozza.

A szabadgyökök     megkötésének ez a legújabb és legeredményesebb természetes módszere.

A  redukáló folyamatok a szervezetben, az életműködések által kiváltott     oxidatív stressz miatt kialakult károsodások gátlására is  alkalmasak.


Amikor    a Hidrogén egy szabadgyökkel találkozik az  élő szervezetben, képes    annak semlegesítésére. Ezáltal a szabadgyök  azonnal elveszíti    sejtkárosító hatását.


A kutatások  eredményeként sikerült nagy    mennyiségű aktív Hidrogént oldani a sűrű  molekulaszeparált    gyümölcskoncentrátumba, így a Hidrogén jól  tárolható és a szervezetbe    jutva a legkisebb méretű antioxidánsként  hatékonyan tudja kifejteni    szabadgyök megkötő hatását.

 

Erős redukciós  képessége van, amely mérhető:  

ORP -400 mV. 

 

Mit jelent, hogy antioxidáns hatás, és mik azok a szabadgyökök? Egy anyag antioxidáns tulajdonsága a szabadgyököket megkötő, semlegesítő képességét jelenti.

A szabadgyökök rendkívül instabil és "agresszív" molekulák, amelyek oxidálni próbálják a sejteket.

Ha    túlzott mértékben vannak jelen a szervezetünkben, létfontosságú    biológiai molekulákat -legrosszabb esetben a DNS-t- károsíthatnak. Ezt    nevezzük oxidatív stressznek.


ORP érték: Az ORP érték    egy oldat oxidációs és redukciós képességét jelző szám. Minél    alacsonyabb az ORP érték, annál redukálóbb az oldat.

A legerősebb    oxidáló anyagok között az oxigén mellett többek között a savas eső és a    klórozott víz is szerepel.

ORP szintek:

 ORP szint
Mit is jelent a Flavin7 termékek -400mV száma?

 

A Hidrogén egyedi hatékonysága az antioxidánsok között:

A     hidrogénnel dúsított különlegesen magas antioxidáns hatású folyadék     forradalmi újdonság az étrend-kiegészítők palettáján.

 A benne lévő     flavonoidok szabadgyök befogadó hatása és a Hidrogén egyedülálló     antioxidáns ereje együtt fejti ki hatását az Ön egészségének védelmében!


Szervezetünkre gyakorolt jótékony hatása:

- Fogyasztása segíti a sejtek regenerálódását, optimalizálja működésüket.

- Lassítja az öregedés folyamatát és erősíti szervezetünk ellenálló képességét a káros külső hatásokkal szemben.

- Növeli az állóképességet, javítja a memóriát. - Kiválóan alkalmas a gyakori stresszhelyzetek által okozott állapotok csökkentésére.

- A tapasztalatok alapján állítható, hogy fogyasztásával csökken a    koleszterin és a triglicerid szint, amelyek a szív- és érrendszeri    katasztrófák rizikófaktorai. A tiszta érrendszeren keresztül lehetővé    válik a méreganyagok kiürülése, a méregtelenítő szervek hatékony    működése.

- Megelőzhető, megszüntethető a vérkeringés elégtelen    működéséből adódó egészségkárosodás, normalizálódik a sejtek oxigén- és    tápanyag ellátása.

- Fogyasztói tapasztalatok bizonyítják, hogy előnyös a cukorbetegségben szenvedők számára is.


Összetevők: Vörös  szőlőlé szeparátum, feketeszeder lé szeparátum, feketecseresznye lé  szeparátum, feketeribizli lé szeparátum, bodza termés velője, szilvalé  szeparátum, kökény termés velője.


Tápanyagok az ajánlott napi bevitelben:

5 ml 10 ml 20 ml
Össz polifenol 110 mg 220 mg 440 mg
Ebből: flavonoid 85 mg 170 mg 340 mg
Ebből: resveratrol 0, 085 mg 0,17 mg 0,34 mg
Alkohol 0,8% v/v 0,8% v/v 0,8% v/v

 

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Kiszerelés: - 100 ml, 200 ml, 16x100 ml, 16x200 ml, 32x200 ml.


 

Cikkszáma: 1885

Bónuszpont: 65