Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Termékajánló

DOLGOZZ OTTHON!

DOLGOZNI SZERETNÉL?

*

Legyél a kollegám!

*

 

Otthonában dolgozva juthat kiemelkedően magas jövedelemhez!

*

Gondolom sokan vannak úgy, hogy nincsenek megelégedve jelenlegi anyagi helyzetükkel. Be vannak skatulyázva egy napi 8-10 órás munkahelyre, idejüket, energiájukat, tudásukat adják egy bizonytalan vállalkozáshoz, amelynek és egyben az Ön sorsa sem biztos.


 

Szeretne másként élni? Szeretne több szabadidőt és több bevételt? Ha igen, akkor Ön most jó helyen jár és érdemes továbbolvasnia ezt a tájékoztatót!

*

  TOVÁBB>>>>

 *

INGYEN WEBÁRUHÁZAD lehet 2 perc alatt!

*

 

HÍREK:

 

Glabridin hatóanyagai a szabadgyökök ellen

 

Hatóanyagai a szabadgyökök ellen védik a szervezetet

Flavonoidok

Szervezetünkben a táplálék felhasználása során szabadgyökök keletkeznek. A szabadgyökök nagy reakcióképességű, rövid életű molekulák. Sejtrongáló tevékenységük miatt tulajdonképpen sejtméregnek is nevezhetjük őket.

A szervezet sokáig képes kivédeni a rongáló hatásukat és megakadályozni a káros folyamatok beindulását, de ahol ez nem sikerül, ott működési zavarok léphetnek fel. A létfontosságú molekulaszerkezetek megváltozása zavart okoz a test biokémiai folyamataiban, ráadásul egész életünk folyamán ki vagyunk téve a szabadgyökök károsításainak, mely az öregedés és betegségek forrása is. A szabadgyökök okozta betegségek sokfélék lehetnek, a legismertebbek az általuk kiváltott szív-érrendszeri és daganatos megbetegedések.

A növényi antioxidánsok képesek semlegesíteni az agresszív szabadgyököket, védik a sejteket a káros anyagok okozta oxidációs sejtkárosodástól, a karcinogének okozta hatásoktól, erősítik az immunrendszert és csökkentik a szívműködési zavarok veszélyét.

Az antioxidánsok közül kiemelkedő jelentőséggel bírnak a flavonoidok, amelyek főként a gyümölcsök héjában, magjában, kocsányában találhatóak.

A flavonoidok olyan növényi vegyületek, melyek immunanyagként, tartalék tápanyagként szerepelnek a növények életfolyamataiban, de ezek adják a virágok, gyümölcsök színét is.

A flavonoid vegyületek vizsgálatát az érrendszerre gyakorolt hatásuk szempontjából kezdték el a kutatók, de hamar rájöttek, hogy legalább ilyen hatással vannak a daganatok kialakulásának megelőzésében és a meglévő daganat terjedésének féken tartásában.

Az európai fogyasztói társadalmakra egyértelműen jellemző, hogy nagyon alacsony a flavonoid bevitelük, szemben a keleti népekkel, ahol sok esetben mind a daganat mind az érrendszeri megbetegedések kialakulása elenyésző. Nálunk ezek a megbetegedések jelentik a legfőbb halálozási okot.

A flavonoidok kedvező hatásai:

A legtöbb flavonoid erősíti az antioxidáns vitaminok hatását, azokkal kölcsönhatásban fejti ki szervezetre gyakorolt jótékony tulajdonságait.

A flavonoidok további jellemzői:

  • * szabadgyök befogó hatás
  • * asztmaellenes, antiallergén hatás,
  • * antibakteriális hatás
  • * immunerősítés, gyulladáscsökkentés
  • * májvédő hatás
  • * érrendszerre, véredényrendszer működésére gyakorolt jótékony hatás.
  • *

MEGRENDELEM:

*

*