Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Termékajánló

DOLGOZZ OTTHON!

DOLGOZNI SZERETNÉL?

*

Legyél a kollegám!

*

 

Otthonában dolgozva juthat kiemelkedően magas jövedelemhez!

*

Gondolom sokan vannak úgy, hogy nincsenek megelégedve jelenlegi anyagi helyzetükkel. Be vannak skatulyázva egy napi 8-10 órás munkahelyre, idejüket, energiájukat, tudásukat adják egy bizonytalan vállalkozáshoz, amelynek és egyben az Ön sorsa sem biztos.


 

Szeretne másként élni? Szeretne több szabadidőt és több bevételt? Ha igen, akkor Ön most jó helyen jár és érdemes továbbolvasnia ezt a tájékoztatót!

*

  TOVÁBB>>>>

 *

INGYEN WEBÁRUHÁZAD lehet 2 perc alatt!

*

 

HÍREK:

 

TERMÉKTAPASZTALATOK

R. Istvánné
Ismerősöm férje, aki 64 éves már a negyedik agyvérzést kapta. Az egyik fele lebénult,keze és lába lógott, enni nem tudott. 4 hónap Olimpiq StemxCell szedés után, állapotán nagy változás következett be. Járókerettel már tud járni,a beszéd és a táplálkozás sem esik már nehezére.

T. Anita
Kisfiam csökkentlátó, látóideg sorvadással született. Közelre és távolra is igen gyengén látott. 4 hónapja szedjük az Olimpiq StemxCell kapszulát és nagyon sokat javult a látása. Örülök, hogy ennyit segített a készítmény és további jelentős javulást remélünk tőle.

A Józsefné
A Tea Kozmetikumokat már régóta használom.A Sampon megszüntette a korpásodást, hajam fényesebb lett. Száraz a bőröm és erre a Tea tusfürdőt használom, mely visszaállította bőröm nedvességtartalmát. Mivel korán őszülő típus vagyok, így évek óta festetem a hajam. Sajnos a festékek szárították, roncsolták a hajam. A Henna Plus kipróbálásánál mást tapasztaltam, nem irritálta a fejbőrt, az ősz hajszálakat is tökéletesen befedte. Koromnál fogva én is szembesültem a menopausa kellemetlen tüneteivel, de erre is találtam a WellnExpress katalógusban megoldást. A Villarosa kapszulát, mely nagy mértékben csökkentette a verejtékezést és a hőhullámokat, melyek sajnos velejárói a változókori tüneteknek.

A. Ivett
A Nano Goldot kisfiamnak vásárolom, aki koraszülött kisbaba volt. Idegrendszeri problémák adódtak, mivel agyvérzése volt, mozgás és értelmi fejlődése nagyon lassú. A Nano Gold fogyasztása óta a mozgásfejlődésében egy nagyobb ugrás következett be. Már 2 hónapja szedjük és nagyon bízom a Nano Gold további jótékony hatásában.

K. Józsefné
1998-ban egy tumor miatt eltávolították a fél tüdőmet, előtte kemoterápián estem át. 2007 júniusban egy vizsgálat során kiderült, hogy az ép tüdőmön is van egy 1 cm átmérőjű daganat. Ekkor kezdtem el szedni a Flavin77 Flavinárium + Essence+A aminosav komplexet. Azóta négyszer voltam vizsgálaton, minden alkalommal szemmel láthatóan kisebb lett a tumor. Az utolsó vizsgálaton akkora volt, mint egy golyóstoll hegye. Ezúton szeretném megköszönni a lehetőséget, a gyógyuláshoz!

M. Ferencné
A Flavin7 italt napi 5 ml-es adagolásban szedem és hatására az immunrendszerem nagyon megerősödött. Évek óta nem kaptam el semmilyen fertőző betegséget. Szellemileg is felfrissültem, 65 évesen végeztem el sikeresen az ECDL számítógépes tanfolyamot.

K. László
1990 óta kerekesszékes vagyok, izomsorvadásban szenvedek. Az Olimpiq StemxCell kapszulát 2007 február óta szedem, napi 2-szer. Onnan kezdve 2-3 hetente új mozgások éledtek fel a meglévő izmaimban. 1 hónap eltelte után fellazult a testem, erőt éreztem a tartásomban. Újra felemeltem az egyik kezemet a másik segítségével, a fejem mellé. A második jelentősebb változás, hogy újra behajlítottam a térdem. Önmagában már az is öröm és bizakodás, hogy az éveken át gyenge izmaimban érzem a visszatérő életet!!! Gratulálok a munkájukhoz és eredményeikhez!

S. Mihályné
Baleset miatt, kéz- és térdsérülésem volt, nem tudtam leguggolni és állandóan duzzadt volt a térdem. Nagyon erős fájdalmaim voltak és emiatt nem igen tudtam aludni sem.A kézsérülésem miatt akaratom ellenére elejtettem bizonyos tárgyakat. Kézfejem állandóan duzzadt volt és fájt. 3 hónapja szedem az Olimpiq StemxCell kapszulát és azóta rengeteget javult az állapotom. Kezem már nem duzzadt és a fájdalmak is enyhültek. Nagyon örülök, hogy ilyen pozitív hatást tapasztaltam!

D. Anita
Testvérem porckorong sérvben szenved, ami nagyon erős fájdalmakkal jár. 1,5 hónappal ezelőtt találtunk rá az interneten az Olimpiq StemxCell kapszulára. Azóta jelentősen csökkentek a fájdalmai, fizikai állapota nagy mértékben javult.

K. István
23 éves Sclerosis Multiplexes vagyok. 3 munkahelyet veszítettem el, betegségem miatt, mivel állapotom egyre csak romlott. Próbálok hasonló gondokkal küzdő embereket felkutatni és segíteni nekik. Ennek köszönhetően ismerkedtem meg az Olimpiq StemxCell készítménnyel. Immáron két hónapja szedem és jelentős javulásról tudok beszámolni. Mozgásom sokat javult és közérzetem azóta kiváló. Csak bíztatni tudok minden Sclerosis Multiplexben szenvedő beteget: ne adják fel!

P. Izabella
Édesanyámnak van egy fibromája, amivel évek óta szenved. Elkezdte használni a Falvin 7 italt és már 2 hét múlva érezte a hatását. A fibroma összehúzódott és már nem feszítette annyira a hasát. Jobb lett az étvágya és javult a közérzete is. Nyugodtabban aludt tőle. A Kristályolaj nagyon jó hatással volt az ízületi fájdalmakra. Édesanyám több, mint tíz éve szenvedett körömágy gombától és még a méregdrága külföldi szerek sem hoztak pozitív változást. Egyedül a Kristálykrém, ami teljesen rendbe hozta a gombás fertőzést.

B. Ferencné
Öt évvel ezelőtt derült ki, hogy Reumatoid Artritiszben (sokízületi gyulladás) szenvedek. Rossz állapotban voltam, reggelente szédültem, gyenge voltam és állandó fájdalmaim voltak. Természetesen gyógyszereken éltem, amik hosszú távon nagyon károsak lehetnek a szervezetre.Ezért úgy döntöttem, hogy váltok és gyógyszerek helyett, Flavin termékekkel egészítem ki az étrendemet. A Tökmagcsíra kapszulát azért fogyasztom rendszeresen, mivel természetes antibiotikum és puffadásgátló hatású. A Nano Goldot idegrendszer erősítő és ízületjavító hatása miatt fogyasztom.Az étrendkiegészítő jótékony hatásának köszönhetően, sokat változott az életminőségem, javult a közérzetem. Nem szédülök és ami a legfontosabb: nincsenek fájdalmaim.

H. Erzsébet
A férjemet 2007. október 27-én motorbaleset érte. Megsérült a koponyája és a tüdeje is. Azóta kómában van. Megpróbáltam mindent megtenni, hogy segítsem férjem gyors felépülését. Ekkor akadtam rá egy újságban, az Olimpiq StemxCell kapszulára. 2 hónapja adjuk férjemnek a készítményt, gyomorszondán keresztül. Nagy örömömre a tüdeje rendbe jött és elkezdte mozgatni a kezeit. A kómából még nem ébredt fel, de amióta szedjük, azóta a javulás rendkívüli és látványos. Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel és örömömre szolgál, hogy férjem jobban van.

K. Ferencné
Az egyik ismerősöm izomsorvadásban szenved. Ajánlottam neki az Olimpiq StemxCell kapszulát és meggyőztem arról, hogy mindenképpen próbálja ki. Hálásan és boldogan telefonált 2 hónap múlva, hogy fájdalmai jelentősen csökkentek és mozgása sokat javult. Azóta a kedve is jobb! Rendszeresen meglátogatom és örömmel tapasztalom, hogy apró változások az életminőségben, milyen sokat jelenthetnek.

E. Irén
Férjemmel,11 éves fiammal Marcival, rendszeresen fogyasztjuk a cég termékeit. A téli, megfázásos időszakokban csak a Nano Silvert használjuk. Remek torokfájásra! A Nap Kritály Flavin italt a fiam nagyon szereti. Növeli az állóképességét és erősíti szervezete ellenállóképességét, a káros környezeti hatásokkal szemben.

O. János
Édesapám agyiér infarktusa miatt, sajnos ágyhoz kötött és teljes ápolásra szorult. Nyáron hallottunk a készítményről, amiben nagyon bíztunk. Édesapám júniusban kezdte el szedni az Olimpiq StemxCell kapszulát. Azóta 4 hónap elteltével nagy örömünkre, életminősége sokat javult. El sem hisszük, de igaz: naponta többször sétál és a lépcsőn is könnyedén tud közlekedni. A kapszula szedésekor már az első héten látványos javulás volt tapasztalható.

O. Elemérné
Több éve fogyasztom a cég termékeit. A Medicannabis kapszula rendbe hozta a vérnyomásomat és édesanyám reumás fájdalmait jelentősen csökkentette. Az egyik ismerősömnek ajánlottam a PVG (Pecsétviasz gomba) kapszulát. Nagy örömmel értesített arról, hogy 2 hét szedés után a vércukorszintje teljesen helyreállt és a koleszterinszintje is csökkent. A Fruit Café-nak köszönhetően, ami frissít és nagyon kellemes ízű,leszoktam a déli egészségtelen kávézásról.

M. Béláné
A Medicannabis olaj segített a 7 éve húzódó Glaukómán (zöldhályog), 6 hónapja jó a szemnyomásom. Ízületi fájdalmaim nagy mértékben csökkentek. Férjem 1 hónapja szedi az Olimpiq StemxCell kapszulát. Azóta vérnyomása helyreállt, jobban alszik és közérzete is sokat javult.

B. Krisztina
Édesanyám 1964 óta gerincsérvvel küszködik, jobb bokája állandóan zsibbad.Térdkopása is van, ami miatt elég nehézkes a járása. 3 hónap Olimpiq StemxCell szedés után bokája nem zsibbad és mozgása jelentősen javult. Nagyon örülünk, hogy ilyen pozitív eredményeket tudtunk elérni a készítmény segítségével.

V. Sándor
Már hosszú ideje szenvedek Parkinson - kórban. Az egyik rokonunk ajánlotta nekem az Olimpiq StemxCell kapszulát, amit meg is vásároltunk. Nagyon bíztam a termékben, mert annyi jót hallottam már róla. 2 hónap telt el, amióta szedem és elmondhatom, hogy a kézremegésem megszűnt és az arcmimikám helyreállt. Járásom könnyebbé vált, mozgásom normalizálódott. Aminek a leginkább örülök, hogy hangulatom sokat javult, már nem vagyok annyira fáradékony és levert.

H. Imréné
Sajnos elég összetett betegséggel küzdök. Térd és visszér műtétem volt pár évvel ezelőtt. Egy vesével kell élnem, ami elég sok problémát okoz. Egy szomszédomtól hallottam a készítményről és úgy gondoltam, hogy kipróbálom. 1 hónapja szedem már az Olimpiq StemxCell kapszulát és azt vettem észre, hogy a térdem sokkal könnyebben mozog. Olyan kerti munkákat is el tudok végezni, amelyet eddig csak segítséggel tudtam. A vesefunkcióm jelentősen javult és vérnyomásom normalizálódott. Több az energiám és úgy érzem, hogy nem fáradok el olyan hamar.

B. Ildikó
Egy kedves ismerősömnek 4 cm-es mióma és göbök voltak a méhén. 1,5 hónapos Olimpiq StemxCell szedés után, a mióma 12 mm-re zsugorodott. A göbök letisztultak, a méh szerkezete megújult.

 Sziasztok!
A kendermag kapszulát már az egész családom szedi,sőt már a rokonság is.Fiam lászlo csodálatos gyogyulását látva,mivel több mindenre jó.Fiamnak 26-évesen lett 10-ft-osnagyságu hajfoltossága.Sok-sok üres hely a feje körül.1-évig kezelte gyogyszerezte börgyogyász,annyi lett hogy pici apro pihék jöttek ki itt ott.9-évig iszonyu csunya volt.Megjelent a Kendermag-elkezdtem adni2x1 2-honap után kezdtek erösödni a pihék,4hohap eltelte után,már látszolagos sürüsödés és barnulás kezdödött.Adtam még hozzá a flavitamin Cinket.9 honap alatt teljesen bebarnult és besürüsödött a haja.Ez ám a csoda!!Most is könybelábadt szemmel irom e sorokat.Kell ennél nagyobb öröm egy édesanyának? Köszönöm Nektek -mindnyájatoknak Marika Szigetszentmiklos

Novemberben mellkasműtétje volt a fiamnak, hirtelen növése miatt. Komplikáció miatt rettenesen legyengülve kerültünk haza, homeopátiás gyógyszerrel sem sikerült az időjárási frontok által okozott fájdalmakat megszüntetni. Márciusban kezdtem adni a Flavin7 szirupot. Ennek köszönhetően jól érzi magát, fájdalmai nincsenek, erőnléte is jelentősen javult. Visszajött a régi jó étvágya, újból a régi. Nemcsak a felépülésében segített, de családban a leghamarabb az influenzát is Ő vészelte át a legrövidebb idő alatt.
Bókon Sándorné