Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Termékajánló

DOLGOZZ OTTHON!

DOLGOZNI SZERETNÉL?

*

Legyél a kollegám!

*

 

Otthonában dolgozva juthat kiemelkedően magas jövedelemhez!

*

Gondolom sokan vannak úgy, hogy nincsenek megelégedve jelenlegi anyagi helyzetükkel. Be vannak skatulyázva egy napi 8-10 órás munkahelyre, idejüket, energiájukat, tudásukat adják egy bizonytalan vállalkozáshoz, amelynek és egyben az Ön sorsa sem biztos.


 

Szeretne másként élni? Szeretne több szabadidőt és több bevételt? Ha igen, akkor Ön most jó helyen jár és érdemes továbbolvasnia ezt a tájékoztatót!

*

  TOVÁBB>>>>

 *

INGYEN WEBÁRUHÁZAD lehet 2 perc alatt!

*

 

HÍREK:

 

GYAKRAN FELTETT kérdések

 

Gyakori kérdések
 
Az Olimpiq StemXCell termékkel kapcsolatban
 
- Mi az Olimpiq StemXCell termék?
  Az Olimpiq StemXCell egy új felfedezés, egy új termékkategória az étrend-kiegészítés területén. Olyan természetes anyagok válogatott kivonata, melyek a szervezetünkben a felnott csontveloi őssejtkibocsájtást legalább 50%-kal képes megnövelni. Elosegíti az őssejtek vérbol a szövetekbe történo vándorlását. Ha rá tudjuk venni a szervezetünket arra, hogy természetes úton több őssejtet termeljen, akkor önmaga tudja kijavítani a betegség, baleset vagy egyszeruen az öregedés által bekövetkezett hibákat. Minél több az őssejt a szervezetben, annál jobb az egészségi állapot.
- Mik az összetevői?
  A kutatási fázis alatt közel 20 ezer anyagot vizsgáltak meg. Ezek közül azt a kilencet válogatták össze, amelyek a legnagyobb mértékben növelték meg a perifériás vérben az őssejtszámot. Az összetevok kivétel nélkül eros antioxidáns hatással bírnak. Egyetlen állati összetevo (cápaporc) kivételével gyümölcsök, gyógynövények, és konyhanövények szerepelnek a termékben.
 
- Mennyi ideig kell szedni?
  Minimum 3 hónapig javasoljuk a szedését, de alkalmazható folyamatosan is.
- Kell-e szünetet tartani, ha igen mennyit?
  Folyamatosan is használható.
- Megelozés céljából is javasolható-e?
  Igen, mivel a szervezet javító és építo képessége gyermek, felnott és idos korban jelentosen eltér. Ez a képesség 30-35 éves kor után folyamatosan apad.
- Szét lehet-e szedni a kapszulát?
  Igen, a kapszula tartalma bejuttatható úgy is, hogy belekeverjük pl. gyümölcslébe, joghurtba. Ez beteg gyermekek, nyelési problémával küszködok, stb. esetében megoldást nyújt.
- Van-e engedélye?
  Az EU – eloírásnak megfeleloen megszunt az engedélyezési eljárás, és helyette a gyártó felelosségét figyelemben véve bejegyzési kötelezettség van, ami a termék adatlapjának OÉTI-hez történo benyújtását jelenti, tehát OÉTI engedéllyel rendelkezik a termék.
- Van-e mellékhatása?
  A szervezet számára jótékony hatású növények kivonatát és hatóanyagait tartalmazza. Az őssejtszaporításon kívül még érrendszerjavító és szabadgyök-megköto, antioxidáns hatás is tapasztalható.
- Okozhat-e allergiát?
 Az egészséges emberi szervezet is adhat allergiás reakciókat bármilyen hétköznapi anyagra (pl. cseresznye). Nem tartalmaz cukrot, mesterséges színezéket, szóját, mesterséges aromát, tejszármazékot, élesztot, tartósítószert.
- Mennyi idő alatt eredményez javulást?
  Általában már 2-3 hét elteltével jelentkezhet változás, de figyelembe kell venni, hogy minden emberi szervezet más őssejtszámmal rendelkezik, ezért az őssejtszaporító hatás sok más tényezőtől függ: nemtol, életkortól, az általános egészségi állapottól, esetleges betegségtol, életmódtól. Éppen ezért egyénenként változó, hogy mennyi idore van szükség.
- Egy kapszula őssejtszám szaporító hatása mennyi ideig tart a szervezetben?
  A vizsgálatok során az első, a harmadik, a hatodik, a kilencedik, és a tizennyolcadik órában mértük az őssejtszámot. A hatás elfogyasztás után 1-18 óráig mérhető.
- Okoz-e daganatos elváltozást?
  Az őssejtszint méréssel párhuzamosan a vérben megnövekedett őssejtszámok meghatározása mellett vizsgálatok folytak a daganatért felelős gének megfigyelésére (az onkogén expresszió változása). Az eredmények ellenőrízhetően azt mutatják, hogy csökken a gének expressziója, azaz a kapszula hatóanyagai daganat ellenes hatásúak.
- Szükséges-e orvosi ellenőrzés, orvosi vizsgálat?
 Ezen étrend-kiegészítő fogyasztása miatt nem szükséges, de természetesen kezelő orvosát tájékoztathatja erről.
- A termék fogyasztása helyettesítheti-e a gyógyszereket, vagy orvosi kezelést?
 Ez az étrend-kiegészíto nem szándékozik diagnózist állítani, kezelni és/vagy gyógyítani betegségeket.
- Más gyógyszerekkel milyen kölcsönhatásban van?
  Jelenleg a gyógyszerekrol nem áll rendelkezésre adat, vélhetoen némelyik csökkenti az őssejtszámot. Ezért a biztos hatás érdekében javasolt idokülönbséget tartani – legalább 1 órahosszat.
- Egy kapszula őssejtszám szaporító hatása mennyi ideig tart a szervezetben?
  A vizsgálatok során az elsõ, a harmadik, a hatodik, a kilencedik, és a tizennyolcadik órában mértük az őssejtszámot. A hatás elfogyasztás után 1-18 óráig mérhetõ.
- Terhesség és szoptatás alatt ajánlott-e a fogyasztása?
  A készítmény hatását állatkísérletekben vizsgáltuk és ezt a területet nem kutattuk, azonban az összetevők alapján semmi nem gátolja, hogy fogyasszák.
- Születési rendellenességek, genetikai hibák kijavíthatók-e az őssejtekkel?
  Az őssejtekkel -sem beültetéssel, sem köldökzsinórvérrel, sem őssejt szaporítással- nem javítható ki sejtjeink genetikai hibája. 
Gyakori kérdések
 
A Flavin termékekkel kapcsolatoban
 
- Mire jó a FLAVIN 7?
  Kiváló a szív és érrendszeri problémákra. Javítja a vérképző szervek működését, rugalmassá teszi az érfalakat, csökkenti a koleszterin szintet, gátolja az érelmeszesedést, megakadályozza a vérlemezkék összetapadását. Vérnyomás csökkentő hatása is van. Javasoljuk a betegségben legyengült szervezet erősítésére is, mivel kiváló immunerősítő hatása van. Alkalmas daganatos betegeknek, hagyományos kezelések kiegészítéseként a kemoterápia mellékhatásainak csökkentésére. Idős korban megelőzhető vele a cukorbetegség és a trombózis kialakulása. Sportolóknál alkalmas a teljesítőképesség növelésére anélkül, hogy doppingoló hatást fejtene ki.
- Mi a különbség a kapszula és a folyadék között?
  A kapszula plusz hatóanyagot tartalmaz, a kolint. A kolin jó hatással van az agyi folyamatokra.
- Cukorbetegek fogyaszthatják-e a FLAVIN 7-et?
  Igen.
- Gyógyszerrel, más készítménnyel együtt szedhető-e?
  A FLAVIN 7 bármilyen más táplálék-kiegészítővel vagy gyógyszerrel együtt szedhető, de ajánlott a FLAVIN 7 és más készítmények bevétele között legalább fél órát várni.
- Milyen vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz?
  Olyanokat, amelyek a gyártáshoz felhasznált gyümölcsökből bekerülhetnek: C-, E-, H- vitamin, kalcium, magnézium, kálium, vas, stb, tehát külön adalékként nem kerül bele sem vitamin, sem ásványi anyag.
- Kell-e szünetet tartani, ha igen mennyit?
  Folyamatosan is használható.
- Terhesség vagy szoptatás alatt szedhető-e a FLAVIN 7?
  A flavonoidokkal kapcsolatban úgy kell gondolkodnunk, mint a vitamin készítményekről. Az antioxidánsok egészségvédő hatása a terhesség alatt is javitja az erőnlétet, erősíti az immunrendszert.
- Mennyi idő alatt fejti ki hatását?
  Ez igen nagymértékben függ az egyén állapotától, mint ahogy a gyógyszerek esetében is. Átlagosan, konkrét probléma estén kb. 7-10 nap.
- Miért nem egyforma a termék állaga?
  A termék semmilyen szintetikus adalékanyagot, tartósítószert, íz- és színanyagot nem tartalmaz, ezért a megjelenési formáját a feldolgozott gyümölcsök határozzák meg, ez azonban a hatóanyag-tartalmat nem befolyásolja. Az íz a termőhely és a fajta függvényében eltérhet.
- Melyek a FLAVIN 7hatásának első jelei?
  Meglehetősen állapot-függő, de egy átlagos egészségi állapotú személyt feltételezve, aki megelőzés céljából kezdi fogyasztani, jobb közérzet, nagyobb vitalitás, jobb emésztés, pl. fejfájásra hajlamosak esetében a tünetek enyhülése, ritkulása, stb. Vérnyomás problémák esetében szintén a panaszok (szédülés, fejfájás, fülzúgás) megszűnése, stb.
- Autoimmun megbetegedésben fogyasztható-e?
  Igen.
- Hasnyálmirigy daganat, gyomorfekély esetén fogyasztható-e a készítmény?
  Inkább a kapszula javasolt ebben az esetben.
- Kemoterápia alatt szedhető-e?
  Igen, csökkenti a kezelés mellékhatásait.
- A kapszula miért Flavin 7+?
  A + az egyik összetevőre, a kolinra utal és annak plusz hatására.
- Hiperaktív kisgyerekek szedhetik-e a FLAVIN 7-et?
  Szedhetik.
- A FLAVIN 7 ital összetevői?
  7 féle gyümölcsből készül (vörösszőlő, feketeszeder, feketecseresznye, feketeribizli, pirosribizli, szilva, alma). Minimális alkoholtartalma is van: 0,8% v/v.
- FLAVIN 7 ital hatóanyagai, százalékos megoszlása?
 
10 ml-re számolva:
- Energia: 9,7 kJ (2,3 kcal),
- Fehérje: 0,07 g,
- Szénhidrát: 0,16g,
- Zsír: 0,02 g,
- Össz polifenol: 220 mg - ebből flavonoid: 170 mg - resveratrol: 0,17 mg,
- Alkohol: 0,8 % v/v
 
Gyakori kérdések
 
Az értékesítési rendszerünkel kapcsolatban
marketingterv innen letölthetõ

Árengedmények kategóriái

Vásárlás
Hagyományos termék
Kiemelt termék
15.000-30.000 Ft
5%
10%
30.000-50.000 Ft
7.5%
15%
50.000-150.000 Ft
10%
20%

A másik alapvetõ visszatérítés pedig a jutalék, amely az Ön és csoportja teljesítményét jutalmazza pénzzel, méghozzá nagyon jól, persze ezért dolgozni kell.
Cégünk a termékek árait nem csak forintban, hanem bónuszpontban (továbbiakban BP) is feltünteti az egyszerûbb számolás érdekében. 1 BP~295 HUF. Ahhoz, hogy Ön jutalékot kaphasson legalább saját 100 BP-tal kell rendelkeznie. Fontos itt megjegyeznem, hogy a levásárolt árengedménynek is van bónuszpontja! Annak függvényében, hogy Ön mennyi BP értékû terméket értékesített egy adott hónapban, a cég 6 különbözõ jutaléksávba osztja be a kifizethetõ jutalékát.

Bónuszpont
%
300
12
700
15
1.500
18
3.200
21
6.400
24
12.500
27

1. Rendeltem kiemelt terméket 263 000 Ft értékben, a levásárolható árengedményem mégis csak 30 000 Ft. Miért ennyi, amikor a marketing terv szerint 50 000Ft értékű vásárlás fölött kiemelt termék esetén 20% a levásárolható engedményem, ami szerintem 52 600 Ft?
A törzsvásárlók levásárolható árengedménye, saját vásárlásaik után termékkategóriánként maximum 150 000 Ft után jár.
Ez azt jelenti, hogy kiemelt termékek esetén maximum 30 000 Ft, tradicionális termékek esetén maximum 15 000 Ft vásárolható le.


2. Kaphatok árengedményt a levásárolt árengedményem után?
Igen, ha a vásárlás összege legalább 15 000 Ft.


3. Miért kevesebb a bónuszpontjaim száma, mint amit magamnak kiszámoltam?
A bónuszpontok a teljesített vásárlások után összegződnek:
pl. ha valaki nem vesz át egy kiszállított csomagot, akkor annak a csomagnak a bónuszpontértéke természetesen nem számít, mivel nem lett kifizetve-átvéve a megrendelt termék.


4. A jutalékról kapott értesítőben miért kevesebb a kifizethető jutalék, mint az összes jutalék?
Magánszemélyek esetén fordulhat elő ez az eset. Magánszemélyek számára utólagos árengedmény kerül kifizetésre. Ennek összege a saját vásárlásainak maximum 70%-a lehet, az APEH állásfoglalása szerint. A saját vásárlások összegéből a levásárolható árengedmény összege levonásra kerül és a maradék összeg 70%-a fizethető ki.


5. 1450 bónuszpontom van, mégis kevesebb a jutalék összege, mint ami ez után járna. Hogyan lehetséges ez?
Előfordul a hálózatos értékesítés esetén, hogy a hálózatban alattunk levő munkatársak elérik az un. teljesítményszinteket. Ez azt jelenti, hogy számukra kifizethető jutalék képződik, amit meg is kapnak. Ezért az ő teljesítményük az összbónuszértékünkbe számít bele, ami a mi teljesítményszintünket meghatározza, viszont ami nekik ki lett fizetve, azt mi már természetesen nem kapjuk meg.


6. Miért nem kaptam meg a jutalékot az egyik hálózati tagom után, pedig nagyon jól teljesített?
A hálózati tagom teljesítményszinje, ha megegyezik az én teljesítményszintemmel, akkor utána azért nem jár kifizetés, mivel a hálózatban alsóbb szinten elhelyezkedőről van szó, aki a saját teljesítménye után megkapta a jutalékot. Ezért nem jár utána pénzösszeg nekem.