Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Termékajánló

DOLGOZZ OTTHON!

DOLGOZNI SZERETNÉL?

*

Legyél a kollegám!

*

 

Otthonában dolgozva juthat kiemelkedően magas jövedelemhez!

*

Gondolom sokan vannak úgy, hogy nincsenek megelégedve jelenlegi anyagi helyzetükkel. Be vannak skatulyázva egy napi 8-10 órás munkahelyre, idejüket, energiájukat, tudásukat adják egy bizonytalan vállalkozáshoz, amelynek és egyben az Ön sorsa sem biztos.


 

Szeretne másként élni? Szeretne több szabadidőt és több bevételt? Ha igen, akkor Ön most jó helyen jár és érdemes továbbolvasnia ezt a tájékoztatót!

*

  TOVÁBB>>>>

 *

INGYEN WEBÁRUHÁZAD lehet 2 perc alatt!

*

 

HÍREK:

 

ANION Crystal

 


Kedves Vásárlóink!


Bizonyára Önök is mindannyian fontosnak tartják az intim higiéniát, valamint az intim testrészek védelmét. Számos e célt szolgáló termékkel találkozhattak már, de mi most szeretnénk felhívni figyelmüket az egészségügyi betétek egy új generációjára, a Crystal Anionra!

Intim higiénia és Egészség

A WHO legfrissebb tanulmánya szerint a nõk 83%-a szenved nemi szervi fertõzéstõl, mely közül 62%-nál a nem megfelelõ egészségügyi betét használata váltotta ki a problémát.


Ha eddig napi 4-5 betétet használt, akkor most elegendõ lesz, 1-2 db is!

A Crystal Anion az egészségügyi betétek egy új generációja!

Lágy pamut bevonata alatt egy speciális anionos réteg található, ami a több órás használat során is meggátolja a baktériumok elszaporodását. Ez a réteg a nagy mennyiségû folyadékot zselévé alakítja át, ezáltal rendkívüli a nedvszívó képessége. Más hagyományos betétek nem rendelkeznek ezzel a réteggel.

Használata közben nem keletkezik kellemetlen szag. Más betéteknél kb. 20 percenkénti cserénél érhetnénk el hasonló biológiai tisztaságot!

A Crystal Anion betétek használata különösen elõnyös menstruáció alatt, hüvelyi és húgyúti fertõzéseknél.

A légáteresztõ képességének köszönhetõen nem okoz irritációt sem, használata során végig tiszta, száraz és friss érzést biztosít.

Törõdjön magával azokon a napokon is, amikor a teste a legsebezhetõbb!

Látogasson el honlapunkra, és ismerje meg új termékeinket a Crystal Anion Egészségügyi és Tisztasági Betéteket!