Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Termékajánló

DOLGOZZ OTTHON!

DOLGOZNI SZERETNÉL?

*

Legyél a kollegám!

*

 

Otthonában dolgozva juthat kiemelkedően magas jövedelemhez!

*

Gondolom sokan vannak úgy, hogy nincsenek megelégedve jelenlegi anyagi helyzetükkel. Be vannak skatulyázva egy napi 8-10 órás munkahelyre, idejüket, energiájukat, tudásukat adják egy bizonytalan vállalkozáshoz, amelynek és egyben az Ön sorsa sem biztos.


 

Szeretne másként élni? Szeretne több szabadidőt és több bevételt? Ha igen, akkor Ön most jó helyen jár és érdemes továbbolvasnia ezt a tájékoztatót!

*

  TOVÁBB>>>>

 *

INGYEN WEBÁRUHÁZAD lehet 2 perc alatt!

*

 

HÍREK:

 

Biosa Flora

Fő kategória >Biosa Flora

 

TUDTA ÖN?
Az ember emésztőrendszerében számos mikroorganizmus található, melyek összessége a bélflóra. Az optimális bélflóra jelentős szerepet játszik az emésztésben, a táplálóanyagok feltárásában. A bélflórában található baktériumok közül egyesek közömbösek, mások a táplálékban található cellulózt bontják, némelyek a B-vitamin-komplexum tagjait szintetizálják. A belek és az ott élő baktériumok, azaz a bélflóra egy olyan egyensúlyi állapotban vannak, amelyet külső hatások könnyen felborítanak. Ezek közül a legjelentősebb tényezők: antibiotikumok szedése.

Néhány termék a témához:
Biosa Flora 250ml

-30%
Biosa Flora 250ml (unas_730216)
Biosa Flora 250ml
Biosa Flora 250ml

A Biosa Flóra ellenőrzötten ökológiailag tiszta cukormelaszon fermentált tejsavkultúrát és flavonoid kivonatot tartalmaz. A mikroorganizmusok különleges szimbiózisát tartalmazza melyeket egy kiegyensúlyozott bélflórában találhatunk, a benne lévő antioxidánsok pedig a szervezet ellenálló képességét erősítik.

Miért fontosak a "hasznos" baktériumok?
Jelenlétük a bélflórában az emésztés segítésén kívül: -számos betegség kialakulását megakadályozzák.... 
3 904 Ft + ÁFA (4 880 Ft)
Akció: 2 720 Ft + ÁFA (3 400 Ft)
Kezdete: 2016.10.18
A készlet erejéig!