Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Termékajánló

DOLGOZZ OTTHON!

DOLGOZNI SZERETNÉL?

*

Legyél a kollegám!

*

 

Otthonában dolgozva juthat kiemelkedően magas jövedelemhez!

*

Gondolom sokan vannak úgy, hogy nincsenek megelégedve jelenlegi anyagi helyzetükkel. Be vannak skatulyázva egy napi 8-10 órás munkahelyre, idejüket, energiájukat, tudásukat adják egy bizonytalan vállalkozáshoz, amelynek és egyben az Ön sorsa sem biztos.


 

Szeretne másként élni? Szeretne több szabadidőt és több bevételt? Ha igen, akkor Ön most jó helyen jár és érdemes továbbolvasnia ezt a tájékoztatót!

*

  TOVÁBB>>>>

 *

INGYEN WEBÁRUHÁZAD lehet 2 perc alatt!

*

 

HÍREK:

 

KUDZU+B6 kapszula

Fő kategória >KUDZU+B6 kapszula

-36%
KUDZU+B6 kapszula (unas_994235)
KUDZU+B6 kapszula
Kudzu szárított őrleményét tartalmazó étrend - kiegészítő kapszula polifenol tartalommal.

Főbb hatásterületek:
- befolyásolja a szerotonin- és dopamin termelést az agyban, ami erősítheti az idegrendszert és pozitív hatással lehet a kedélyállapotra
- csökkenti az izomfájdalmakat és a fejfájást
- általánosan javíthatja a közérzetet
- méregteleníti a belső szerveket, különös tekintettel a májra
- csökkentheti az inzulinrezisztanciát (cukorszintet)
- segíti a változókor tüneteinek enyhítésében
 
3 640 Ft + ÁFA (4 550 Ft)
Akció: 2 344 Ft + ÁFA (2 930 Ft)
Kezdete: 2014.05.05
A készlet erejéig!
KUDZU+B6 KAPSZULA 250DB. (unas_836245)
KUDZU+B6 KAPSZULA 250DB.
A termék tulajdonságai:
 
Összetevők: Kudzu gyökér szárított örlemény, B6-vitamin, cirok mag-héj őrlemény, vörös szőlő héj szárítmány, zselatin
 
Hatóanyagok: Tartalmaz, számos hasznos izoflavonoidot, beleértve daidzeint (gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatás) és genisteint (leukémia ellenes hatás).
Ezen kívül egyedülálló puerarin forrás. A kudzu gyökér vegyületei befolyásolhatják az ingerületátvivő anyagok hatását (pl. szerotonin, GABA).
 
A növény története:
A kínai orvoslás évszázadok óta használja a növényt gyógyászati célokra. Az Egyesült Államokba csak 1876-ban került a kudzu , mint dísznövény.

A múlt század nyolcvanas éveinek végén kezdték az amerikai tudósok vizsgálni a Kudzut és fedezték fel kiemelkedő tulajdonságait gyógyászati szempontból.
 
 
Tudományos vizsgálatok:
1989-ben az Észak-Karolinai Egyetem tudósainak jelentésében az állt, hogy a kudzugyökér stabilizálja az idegrendszert. Később bebizonyították, hogy a kudzu befolyásolja az agy szerotinin- és dopamintermelését.
Ezek a hormonok az idegrendszerrre hatnak úgy, hogy biztosítják a folyamatos ingerületvezetést. A dopamin és szerotonin felelős a kedélyállapotért is. Ezeknek a hormonoknak a hiánya szélsőséges hangulatokat idéz elő - a túlzott agresszivitástól kezdve a gyakori idegösszeomlástól át a depresszióig.
 
 
A kudzunak hatására a szerotonin és a dopamin hosszabb ideig marad a keringési rendszerben, és természetes módon stimulálja agyunk jutalmazó rendszerét.
Kutatók szerint a daidzein hatása megközelíti egy nagyon fontos hormon, az ösztrogén hatását. Ösztrogénhiány menopauza idején lép fel nőknél.
 

Az 1990-es évek végén japán tudósok észrevették, hogy a kudzu enyhíti ezen kellemetlen tüneteket.
Egy 2000-ben végzett kutatás eredményei szerint a daidzein csontépítő sejtekre való pozitív hatását írják le.
 
 
Az 1990-es években kezdett kutatások a kudzu ban található izoflavonoidokkal kapcsolatban arra mutatnak, hogy a genisztein védő hatású lehet a prosztata- és mellrákkal szemben. Vizsgálatok előzetes adatai azt mutatják, hogy a kudzu ban található puerarin, javíthat a cukorbetegek inzulin rezisztenciáján.
A Kudzu vasban és más ásványi anyagokban (nátrium, kálcium) gazdag, valamint szénhidrátokat (főleg keményítőt) tartalmaz, ezért több benne az energiát adó kalória, mint a mézben.
 
 
A kudzu a méreganyagokkal terhelt máj működésének segítésében, emésztési zavarok, rossz vérkeringés, fejfájás, izomfájdalom, helytelenül működő idegrendszer, a szervezet általános kimerültsége és gyengesége esetén szintén hatékonynak bizonyult.
 
Rendszeres fogyasztása segít az egészség megőrzésében!
 
Felhasználási javaslat: 1 kapszula/nap, valamint igény és szükség szerint max. 2 kapszula/nap.
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
 
4 720 Ft + ÁFA (5 900 Ft)
Akció: 4 720 Ft + ÁFA (5 900 Ft)
Kezdete: 2014.05.05
A készlet erejéig!