Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Termékajánló

DOLGOZZ OTTHON!

DOLGOZNI SZERETNÉL?

*

Legyél a kollegám!

*

 

Otthonában dolgozva juthat kiemelkedően magas jövedelemhez!

*

Gondolom sokan vannak úgy, hogy nincsenek megelégedve jelenlegi anyagi helyzetükkel. Be vannak skatulyázva egy napi 8-10 órás munkahelyre, idejüket, energiájukat, tudásukat adják egy bizonytalan vállalkozáshoz, amelynek és egyben az Ön sorsa sem biztos.


 

Szeretne másként élni? Szeretne több szabadidőt és több bevételt? Ha igen, akkor Ön most jó helyen jár és érdemes továbbolvasnia ezt a tájékoztatót!

*

  TOVÁBB>>>>

 *

INGYEN WEBÁRUHÁZAD lehet 2 perc alatt!

*

 

HÍREK:

 

Flavitamin Króm (100db)

Főkategória >Flavitamin Króm (100db)

-18%
Flavitamin Króm 100 db (unas_180700)
Flavitamin Króm 100 db

A króm számos életfolyamatunkban létfontosságú szerepet tölt be. A bio króm gyorsítja az anyagcserét és rendben tartja a cukorháztartást. Azt is mondhatjuk, hogy a króm egy szénhidrátfaló elem. Serkenti a szervezet cukor anyagcseréjét, javítja a kóros cukor-toleranciát és csökkenti az inzulinnal kezelt cukorbetegek inzulinigényét.

Az öregedéssel párhuzamosan, valamint aktív sportolást követően a króm mennyisége csökken a szervezetben. A krómhiány megromlott cukorháztartáshoz (cukorérzékenység, elhízás), cukorbetegséghez, magas koleszterinszinthez és szívbetegséghez vezethet. Ezen felül a króm hiánya csökkenti a teljesítőképességet, fizikai és mentális kimerültséget okozhat.

 
2 800 Ft + ÁFA (3 500 Ft)
Akció: 2 304 Ft + ÁFA (2 880 Ft)
Kezdete: 2012.01.03
A készlet erejéig!